Contact

for CREATIVES

Stories of life

Weddings

galerij

over MARLOU

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Esthetisch chaoot, gepassioneerde fotograaf. Een juiste balans tussen levendige aanwezigheid en de rust zelve. 

 Marlou." 

lees hier maar."

Ontmoet

om voor altijd terug te kunnen gaan naar het gevoel, de sfeer en de liefde van jullie bruiloft - misschien wel de mooiste dag van je leven."

omdat jij je merk tot leven wil wekken." 

omdat je dit moment, hier en nu, wilt blijven herinneren." 

omdat jij jouw kunst met mensen wil delen, hen wil inspireren met wat je doet of maakt." 

om de tijd voor even stil te zetten."

om je nostalgische gevoel te voeden.' 

"Ik haal wie jij bent van binnen naar buiten en maak de schoonheid van wie jij in wezen bent tastbaar en zichtbaar. Fotografie is een samenwerking tussen de persoon voor én achter de camera. Ik wil je het vertrouwen geven om de muur om je heen te laten zakken, zodat je mij toe durft te laten in jouw wereld. Dat is mijn kracht: ik breng je in beeld zoals je bent.
Puur en oprecht, zonder geforceerd gedoe." 

Weddings

Door mijn lens wordt jullie liefde kunst - een verrassende versmelting van een eindeloos kleurenpalet, een unieke verzameling van beelden die jullie verhaal vertellen zoals alleen jullie dat kunnen. Ik zorg er samen met jullie voor dat dit voor eeuwig is, en daar begint het pas.

Weddings

Creatives

Stories of life

vertel ons meer!

CREATIEVE-
LINGEN

Je zoekt iemand die je persoonlijkheid begrijpt en aanvoelt en dit weet te vertalen naar een pakkend beeld, zodat je merk en product tot leven worden gewekt. Samen zorgen wij ervoor dat jij én je werk het podium krijgen dat je verdient, door je op jouw manier te laten zien. Precies zoals je bent.

lees hier maar."

Weddings

Creatives

Stories of life

Stories of life

Ik maak van jullie liefde een tastbaar kunstwerk waarin niet alleen de authenticiteit van jullie chemie en persoonlijkheden naar voren komen, maar ook de kleine momenten onvergetelijk worden. 

ik wil meer weten!

Weddings

Creatives

Stories of life

Liefdespost

een greep uit lieve woorden van lievelingsmensen."

J & W

Al vanaf het eerste contact voelde het heel vertrouwd en hadden we het idee dat Marlou ons precies begreep: het vastleggen van de sfeer en kleine momenten op deze grote dag op een ongedwongen manier. Dit is meer dan waargemaakt. 

E & T

Na een super chille kennismaking waren we het snel eens, Marlou gaat onze bruiloft vastleggen! Op de dag zelf was ze een prettige aanwezigheid en hebben we ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ook hoorden we dezelfde verhalen van onze gasten: "mega enthousiaste en leuke meid is ze!", and we agree!

Als een film, zó mooi! Wat hebben jullie alles waanzinnig vastgelegd! Hier konden we alleen van dromen. We zijn gewoon overweldigd; zoveel goede foto’, zoveel momenten die we nu zien doordat ze zijn vastgelegd die we anders nooooit hadden beleefd! Wauw!! 


I & D

W & J

De foto's zijn echt GEWELDIG en de kleinste details en momenten met familie en vrienden staan erop. Bij het terugkijken naar de foto's, voel je de sfeer weer alsof we op de dag zelf zijn.

Post voor Marlou."

klik hier om met mij in contact te komen.