Contact

for CREATIVES

Lovestories

Weddings

galerij

over marlou

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

1 tot 1,5 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 30)
Linnen album van 15x15 met jullie
favoriete beelden 

265,-

yay, i want this

1,5 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 35)
Linnen album van 15x15 met jullie
favoriete beelden 

299,-

LOVE

NEWBORN

1,5 tot 2 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 40)
Linnen album van 15x15 met jullie
favoriete beelden

325,-

Let's capture..

YES , CAN'T WAIT

WHOO LET'S GO!

PREGNANCY

01

02

03

Bij een zwangerschapsshoot bied ik 20% korting aan op de newbornshoot, want beide fasen zijn zo bijzonder om vast te laten leggen! 

Lieve Lou, 
Elke foto die je niet maakt, is een herinnering die je mist. Vandaar dat we jou al zéér vroeg benaderde, want je stijl van fotografie sprak me aan vanaf minuut één! Je hebt echt werkelijk prachtige beelden gemaakt van ons gezin, maar ook van onze zwangerschap! Bij het zien van de foto's krijgen we nog steeds kippenvel, het maakt veel bij ons los! Én dan dat fotoalbum, zo mooi. Wat een enorm fijn mens ben je, zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor de fotoshoot ook niet ongemakkelijk verliep en je dus ook echt pure beelden krijgt. Zo dankbaar hiervoor, en zo waardevol om te hebben. Bedankt lieve Lou! Ook namens Rick. Je hebt ons erop gezet precies zoals we zijn. Echt iets om te koesteren en een hele mooie herinnering voor later. 

Chantal, Rick & baby Louen

Marlou heeft voor ons een zwangerschapsshoot en daarna een newborn shoot met ons dochtertje gedaan. Toen we het resultaat aan mijn vader lieten zien, zei hij: 'Deze foto's verlenen een soort heiligheid aan de geportretteerden.' En dat is het precies. Marlou's liefdevolle, rustige benadering en haar oprechte interesse in de mensen die ze fotografeert, leveren foto's op waarop ze de mooiste kant van haar geportretteerden naar voren brengt, zonder afbreuk te doen aan hun authenticiteit en persoonlijkheid. Met andere woorden: je herkent jezelf als jezelf, maar vindt jezelf mooi op haar foto's. En het belangrijkste compliment komt misschien nog wel van mijn man, die een hekel heeft aan op de foto gaan, maar na beide shoots zei: 'Met Marlou was het wel echt leuk'.

Mats & Eva

Liefdespost