Contact

for CREATIVES

Stories of life

Weddings

galerij

over MARLOU

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Jullie liefde voor elkaar, je prachtig ronde buik of de tien vingertjes en teentjes die net ter wereld zijn gekomen; ik maak van jullie liefde een tastbaar kunstwerk waarin niet alleen de authenticiteit van jullie chemie en persoonlijkheden naar voren komen, maar ook de kleine momenten onvergetelijk worden. Want oh, de tijd vliegt voorbij en niets is mooier dan herinneringen levend te houden


Fotografie is mijn dienst, herinneringen leveren
is mijn eindproduct.'

1 tot 1,5 uur having fun 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 30)

275,-

yay, i want this

1,5 uur samen creëren.
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 35)

 

299,-

1,5 tot 2 uur de rust voor fotografie. 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 40)

325,-

let's capture memories
LET'S have some fun

PREGNANCY / FAMILY STORY

LOVE STORY

De reden dat je dit nu leest, is omdat je iets vast wil laten leggen. Het is zeer waarschijnlijk dat de basis daarvan ‘liefde’ is. Liefde voor het nu, het verlangen om dat vast te houden voor later. Liefde voor elkaar, voor je gezin of datgeen wat er komen gaat. Bij mij ben je in goede handen wanneer je op zoek bent naar beelden die jullie weergeven zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, geen perfecte 'pinterest' plaatjes, maar authentiek, en persoonlijk

NEWBORN
STORY

Bij een zwangerschapsshoot bied ik 20% korting aan op de newbornshoot, want beide fasen zijn zo bijzonder om vast te laten leggen! 

20% korting

LiefdesposT

Lieve Marlou, 
Elke foto die je niet maakt, is een herinnering die je mist. Vandaar dat we jou al zéér vroeg benaderde, want je stijl van fotografie sprak me aan vanaf minuut één! Je hebt echt werkelijk prachtige beelden gemaakt van ons gezin, maar ook van onze zwangerschap! Bij het zien van de foto's krijgen we nog steeds kippenvel, het maakt veel bij ons los! Én dan dat fotoalbum, zo mooi.

Wat een enorm fijn mens ben je, zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor de fotoshoot ook niet ongemakkelijk verliep en je dus ook echt pure beelden krijgt. Zo dankbaar hiervoor, en zo waardevol om te hebben. Bedankt lieve Lou! Ook namens Rick. Je hebt ons erop gezet precies zoals we zijn. Echt iets om te koesteren en een hele mooie herinnering voor later. 

Rick & Chantal.

een greep uit lieve woorden van lievelingsmensen."

Lieve Lou,

je hebt jezelf en onze verwachtingen écht weer overtroffen. Wauw wauw wauw wat ben ik ongelooflijk blij met deze foto's, het is precies zoals ik me voorstelde! Je hebt Nora weten vast te leggen precies zoals ze is, haar levenslustigheid straalt ervan af. Ik voel intens veel trots als ik naar de foto's kijk.

Ik kan je niet genoeg bedanken lieverd! Je bent een fotogenie en onze gezinsfotograaf!

Mats & Eva.

Marlou, wat ben je toch een leuk en lief mens! Zoveel mooie en lieve woorden voor ons. 

En WAUW, wat een prachtige foto’s! Zo lekker onszelf en Ona’s blik heeft ons ook meermaals doen lachen tijdens het kijken van de foto’s, haha. Heerlijk!

Bedankt dat jij hélemaal naar Limburg bent gekomen voor ons! En wat een mooie plek was het. Die gaan we zeker onthouden. 

Heel veel liefs van ons!

 

timothy & nanda

OOOOOOH, wat ben jij fantastisch!
Echt zooo knap hoe je me op de plaat hebt gekregen! Ben heel blij dat ik het heb vastgelegd 😍. Ik vond het ook écht heel gezellig. Doodeng, maar uiteindelijk heel chill. 
Ik heb nu een luxeprobleem; ik kan niet kiezen! Mijn vriend is ook helemaal blij met de foto’s en we hebben nu al zoveel zin in de newborn shoot! 

Echt duizendmaal bedankt! 

J. 

Omg zo mooi allemaal! Heb ze al twee keer doorgebladerd haha. Mooier dan ik dacht! Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten omdat het allemaal zo normaal voelde en niet geposeerd: het is echt heel waardevol!

Ben er echt suuuper blij mee 🥰🥰. Ik word helemaal verliefd op m'n eigen gezin door de foto’s! 

STEFAn & Jeanine

Post voor Marlou."

klik hier om met mij in contact te komen.