Contact

for CREATIVES

Lovestories

Weddings

galerij

over marlou

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Elke bruiloft is uniek en ik sluit graag aan bij jullie wensen en behoeften. Mijn pakketten zijn dan ook volledig aan te passen naar datgeen waar jullie naar op zoek zijn. 

De tarieven voor het vastleggen van jullie bruiloft starten vanaf €1450. Hierbij zit het volgende inbegrepen;

- 6 uur fotografie
- Een selectie van minstens 400 foto’s, nauwkeurig nabewerkt;
- Een small wedding album. 
- Binnen een week ontvangen jullie een preview van 50 foto’s om alvast van te genieten en te delen met jullie dierbaren! 

THIS SOUNDS GREAT!

begins..

THE NEXT CHAPTER

Hangt er bij jullie ook       in de lucht?

Voor 2023 neem ik een beperkt aantal bruiloften aan, om zo voor ieder van mijn bruidsparen tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. 

Spreekt mijn stijl jullie aan, vertel me dan vooral hoe jullie deze mooie dag voor jullie zien en neem mij mee in jullie verhaal. Via de contactpagina kun je contact met mij opnemen. 

Bekijk weddings

Yes! Meer informatie

liefde

Als een film, zó mooi! Wat hebben jullie alles waanzinnig vastgelegd!! Hier konden we alleen van dromen. We zijn gewoon overweldigd; zoveel goede foto’, zoveel momenten die we nu zien doordat ze zijn vastgelegd die we anders nooooit hadden beleefd! Wauw! Joh, die avond foto’s ook van de kas buiten ‘by night’; waanzinnig! Haha! En naja, teveel moois om op te noemen. We gaan de komende dagen nog meer tijd maken om alles rustig te bekijken en na te genieten. Super bedankt!

Ilse & Dennis

We waren zo opgegaan in de foto's, dat het er compleet bij in is geschoten om jullie te bedanken. Echt waar, ze zijn fantastisch 😍 Ik ben al duizend keer door de foto's heen gegaan, en elke keer ontdek ik nieuwe details op de foto's en ben ik er weer helemaal weg van. Elke keer heb ik ook weer nieuwe favorieten. Echt waar, jullie hebben zoveel talent! Ik wil ze aan iedereen laten zien, of mensen het nou willen of niet. Zo mooi zijn ze geworden. Het laat ons elke keer weer opnieuw de dag herleven, waardoor het als kort geleden blijft voelen. De foto's zijn zo waardevol! En ook zoveel! Haha, we prijzen onszelf echt gelukkig met zoveel prachtige foto’s.

Ruth & Marijn

LIEFDESPOST