Contact

for CREATIVES

Stories of life

Weddings

galerij

over MARLOU

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Met mijn camera als trouwe vriend zorg ik ervoor dat de kleine momenten naast onvergetelijk, ook tastbaar worden. Dat doe ik op een manier dat de monchou taart weer op je tong smelt, je het aroma van verwachting in de lucht nog ruikt en dat je zijn huid weer op je vingertoppen voelt. Je ziet de momenten die te snel zijn voorbij gegaan, zoals de knipoog tijdens de speeches, de gasten die elkaar niet kennen en als innige vrienden naar huis gaan of de verrassend jeugdige danspasjes van je oma.

Door mijn lens wordt jullie liefde kunst - een verrassende versmelting van een eindeloos kleurenpalet, een unieke verzameling van beelden die jullie verhaal vertellen zoals alleen jullie dat kunnen.

Ik zorg er samen met jullie voor dat dit voor eeuwig is, en daar begint het pas.
Los van alle kloppende clichés zoals dat het de mooiste dag van je leven wordt, is het voor jullie vooral van belang dat het echt is. Dat het niet zo’n dag is waarvan je achteraf denkt: “och, had ik me maar niet zo druk gemaakt en meer genoten van het moment.”

Elke bruiloft is uniek en ik sluit graag aan bij jullie wensen en behoeften. Mijn pakketten zijn dan ook volledig aan te passen naar datgeen waar jullie naar op zoek zijn. 

De tarieven voor het vastleggen van jullie bruiloft starten vanaf €2100. Hierbij zit het volgende inbegrepen;

- 8 uur fotografie
- Een selectie van minstens 400 foto’s, in hoge resolutie en nauwkeurig nabewerkt;
- Een trouwalbum, dat naar wens te personaliseren en upgraden is.
- Binnen een week ontvangen jullie een preview van 50 foto’s om alvast van te genieten en te delen met jullie dierbaren! 

THIS SOUNDS GREAT!

begins..

THE NEXT CHAPTER

Hangt er bij jullie ook       in de lucht?

Voor 2025 neem ik een beperkt aantal bruiloften aan, om zo voor ieder van mijn bruidsparen tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. 

Spreekt mijn stijl jullie aan, vertel me dan vooral hoe jullie deze mooie dag voor jullie zien en neem mij mee in jullie verhaal. Via de contactpagina kun je contact met mij opnemen. 

Bekijk THe archives
neem contact op!

liefde

Post voor Marlou."

klik hier om met mij in contact te komen.