Contact

for CREATIVES

Lovestories

Weddings

galerij

over marlou

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Dat verdien je, want zoals jij is er maar één, en, wat ben je prachtig. 

Je door mij laten fotograferen voelt als een zonnige zondag om half twaalf, met een havercappuccino en croissant (oké, twee) in je lievelings-shirt. Op blote voeten moeiteloos meebewegend met de flow van vandaag, ongeremd en ongedwongen.

Mijn missie

Je strekt je uit en ik loop op de tippen van mijn tenen jouw wereld binnen (en struikel vervolgens enthousiast over mijn eigen voeten). Mijn handen en de camera worden als vertrouwde vrienden één.

We wekken jouw verhaal tot leven en vertalen jouw schoonheid naar buiten, zodat je met je vingertoppen jouw wereld raakt. 

Ik vang je essentie in tijdloosheid. Wie jij bent, inspireert me en samen creëren we.OVER

Marlou."

Hi, ik ben Marlou en wat leuk dat je de moeite neemt om dit te lezen! 

Ik ben een geboren en getogen Arnhems meisje, een stad waar ik me thuis voel en samen met mijn lieve vriend woon. Al een aantal jaar is fotografie niet meer uit mijn leven weg te denken, maar de afgelopen jaren heeft het zich heel snel van  ‘uit de hand gelopen hobby’ naar ‘serious business’  versneld. 

Als fotograaf hecht ik waarde aan esthetiek, heb ik oog voor detail en vind ik het belangrijk om sfeer op beeld over te brengen. Hierin zal ik dan ook weinig afwijken van een andere fotograaf. Als mens ben ik extravert, eerlijk en oprecht. Intimi beschrijven mij als lief, een echt gevoelsmens en zo nu en dan ben ik een echte kluns. Ik raak gauw afgeleid door mooie dingen (en als ik een hond spot), maar als je mij nodig hebt of tijdens een shoot heb je mijn volle aandacht. En gaat mijn haar in een knot? Dan weet je; het is menens. 

Verder vind ik het belangrijk dat mensen mij vertrouwen en voel ik me goed als ik een ander aan het lachen maak. Soms (lees: vaak) gaat dat zeer makkelijk gepaard met mijzelf onbedoeld voor schut zetten en het leven/het moment niet al te serieus te nemen. 


Ik houd van lange wandelingen maken en het liefst met fris weer, waarbij ik lekker veel laagjes kleding aankan en met een rode blos op mijn wangen opgeladen mijn verwarmde bovenwoning weer binnen stap. Ik krul mezelf te weinig op in mijn roze stoel om een goed boek te lezen, maar ik doe niets liever om te ontspannen. Ik heb al jaren "een ding met deuren", en ik ben een echte escape-room fanaat en ben rete-fanatiek (en vaak vooral heel bang in zo’n kamer, haha). Ik houd van spelletjesavonden met vrienden en vind het heerlijk om thuis op blote voeten te dansen op o.a. ABBA en 90’s muziek. 


En gaat mijn haar in knot?
Dan weet je; het is menens.

Mijn VERHAAL