Contact

for CREATIVES

Lovestories

Weddings

galerij

over marlou

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Marlou,

aangenaam.

Esthetisch chaoot, gepassioneerde fotograaf. Een juiste balans tussen levendige aanwezigheid en de rust zelve. 

Je door mij laten fotograferen voelt als een zonnige zondag om half twaalf, met een havercappuccino en croissant (oké, twee) in je lievelingsshirt.
Op blote voeten moeiteloos meebewegend met de flow van vandaag,  ongeremd en ongedwongen.

Dag lieve lezer, wat fijn dat je hier de moeite voor neemt. 
Ik ben Marlou, een geboren en getogen Arnhems meisje, een stad waar ik me thuis voel en samen met mijn lieve vriend woon. Al een aantal jaar is fotografie niet meer uit mijn leven weg te denken, en vanaf 2019 heeft het zich heel snel van  ‘uit de hand gelopen hobby’ naar ‘serious business’  versneld. 

Als fotograaf hecht ik waarde aan esthetiek, heb ik oog voor detail en vind ik het belangrijk om sfeer te vertalen naar beeld. Hierin zal ik dan ook weinig afwijken van een andere fotograaf. Als mens ben ik extravert, eerlijk en oprecht. Intimi beschrijven mij als lief, een echt gevoelsmens en zo nu en dan ben ik een echte kluns. Ik raak gauw afgeleid door mooie dingen (en als ik een hond spot), maar als je mij nodig hebt of tijdens een shoot heb je mijn volle aandacht. En gaat mijn haar in een knot?
Dan weet je; het is menens

marlou, ik. zij, degene jouw verhaal vastlegt. 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd voelen bij mij. Dat ze, na die eerste tien spannende minuten van mijn lens op hen gericht, zichzelf betrappen op een diepe zucht. De zucht van opluchting, van ontspanning, van zichzelf kunnen zijn.

ik ben die fotograaf, die voelt als vriendin."

Post voor Marlou."

klik hier om met mij in contact te komen.