Contact

for CREATIVES

Stories of life

Weddings

galerij

over MARLOU

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Je geniet niet alleen van het eindproduct, maar vooral van het proces. Dat gaat vaak onopgemerkt aan je kopers voorbij, en dat is ontzettend zonde. Als creatief wil je juist niets liever dan je kunst met mensen delen, hen inspireren met wat je doet, hun leven lichter en hun dag nét dat tikkeltje beter maken. Beelden van jouw creatieproces vormen een uitnodiging om niet alleen het eindresultaat te bewonderen, maar ook deel uit te maken van de weg daar naartoe. Dat maakt jouw aanbod nog waardevoller en verdiept de beleving van wat jij maakt. 


Jouw werk is zo persoonlijk, het is onderdeel van wie je bent. Je leeft pas écht als je in vrijheid kan creëren. En tussendoor een paar dansjes doet.

Als creatief wil je juist niets liever dan je kunst met mensen delen, hen inspireren met wat je doet, hun leven lichter en hun dag nét dat tikkeltje beter maken.

Want je wil écht een verschil maken met wat je creëert en van diepere betekenis zijn in alle oprechtheid van wie je bent. Jouw persoonlijkheid en energie zitten in wat jij maakt. Maar je vindt het stiekem ook doodeng om jezelf een keer in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen in plaats van jouw kunst.

Bij mij sta je er niet alleen voor, maar doen we het samen. Hoe dichter je me toelaat, hoe echter ik jou kan laten zien. We zetten samen jouw kwetsbaarheid in als kracht en zorgen ervoor dat je werk én jij het podium krijgen dat je verdient, door je op jouw manier te laten zien - precies zoals je bent.


Door je te laten zien, ontstaat er een natuurlijke verbinding met je potentiële klant en zo trek je met jouw persoonlijkheid de mensen aan die écht bij je passen en blij worden van wat jij doet.

Let's create

Prijs is exclusief BTW en eventuele reiskosten." 

Telefonische kennismaking en brainstorm
Drie uur samen beelden creëren 
50 beelden 
Portret én sfeerbeelden voor meer content op je social media. 
Een online galerij waar je zelf je (50) favorieten beelden mag kiezen. 


425,- 

WHOO! LET'S CREATE.
BEKIJK HIER EEN AANTAL Creatievelingen die je al voor gingen

Met beelden vertellen we jouw verhaal en laten we de kracht en liefde achter jouw bedrijf zien. Van idee tot eindproduct. 

'BLESSED HANDS' BY MARLOU 

Post voor Marlou."

klik hier om met mij in contact te komen.