Contact

for CREATIVES

Lovestories

Weddings

galerij

over marlou

home

Wie jij bent inspireert me en samen creëren we.

Bij mij sta je er niet alleen voor, maar doen we het samen. Hoe dichter je me toelaat, hoe echter ik jou kan laten zien. We zetten samen jouw kwetsbaarheid in als kracht en zorgen ervoor dat je werk én jij het podium krijgen dat je verdient, door je op jouw manier te laten zien - precies zoals je bent. Door je te laten zien, ontstaat er een natuurlijke verbinding met je potentiële klant en zo trek je met jouw persoonlijkheid de mensen aan die écht bij je passen en blij worden van wat jij doet.Bij mij sta je er niet alleen voor,
maar doen we het samen. 
Hoe dichter je me toelaat,
hoe echter ik jou kan laten zien.
 

Beelden voor: Create a Lot.

Let's create..

WHOO! LET'S CREATE.

1 uur samen beelden creëren 
20 beelden
Een online galerij waar je zelf je (20) favorieten beelden mag kiezen. 

Mogelijkheid om beelden bij te bestellen. 

299,-


Telefonische kennismaking en brainstorm
Drie uur samen beelden creëren 
50 beelden 
Portret én sfeerbeelden voor meer content op je social media. 
Een online galerij waar je zelf je (50) favorieten beelden mag kiezen. 


425,- 

yES, EXACTLY WHAT I NEED

BEKIJK HIER EEN AANTAL Creatievelingen die je al voor gingen

 01.

02. 

Dit pakket sluit bij jou aan wanneer je puur op zoek bent naar nieuwe portretten voor je website of social media, bijv. voor je
"about me" pagina." 

Dit pakket sluit bij jou aan wanneer je door middel van beelden jouw verhaal wil vertellen, de kracht en liefde achter jouw bedrijf wil laten zien. Van idee tot eindproduct. 

'BLESSED HANDS' PAKKETTEN BY MARLOU 

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij Marlou hebben leren kennen. Elke keer is het weer een feestje als we een map met foto’s ontvangen van onze producten. We hebben vertrouwen in Marlou en haar werk, ze voegt haar eigen creativiteit toe aan de foto’s en ze voelt goed aan wat bij ons past.

Marlou is professioneel, meedenkend en ook nog eens heel erg fijn om bij je te hebben. Je voelt je gauw op je gemak en ze laat de échte en tegelijkertijd beste kant zien van een product of persoon. En dat bewonderen wij heel erg! Lieve Marlou, jij maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is. Duizendmaal dank! 

Lisa & Marijn, Ik pak je in

Ik ga het nog een keer zeggen, maar man man wat ben ik blij met de foto’s. Het is toch spannend hoe het eindresultaat eruit gaat zien, maar je hebt echt precies geleverd wat ik in mijn hoofd had. Zo mega blij mee. Hier kan ik echt weer even mee vooruit en opeens ook een berg aan content voor Insta, zo chill! En Lisanne was ook echt heel erg onder de indruk. Moest nog even doorgeven dat ze het ook heel leuk vond om jou te ontmoeten en het heel gezellig vond.

Heel erg bedankt lieve Marlou! Je bent een fantastische fotograaf!

Robin, Studio Bloei

Ik vond de foto's allemaal super. Ik vind dat je het voorwerk goed hebt gedaan. Het was de ideale locatie met veel mooie en verschillende plekjes. Persoonlijk vond ik het gaan alsof we elkaar al jaren kenden. Dat is ook het geheim van een geslaagde shoot. Ik voelde mij helemaal thuis. Het idee van een wandeling en dan onderweg foto’s maken past goed bij Kiki en mij. En de afsluitende lunch was natuurlijk helemaal fantastisch.
 
Natuurlijk zouden we jou aanraden aan anderen. Je hebt vakwerk geleverd, niet alleen met de locaties en de composities maar ook met de afwerking, scherpte/diepte en photoshoppen. En je bent duidelijk kritisch op het resultaat. Daar houd ik van.

We hebben het echt ervaren als een mooie dag en we zijn blij dat we jou hebben leren kennen in ons leven. 

Olaf, Dagelijkse Gedachten

Liefdespost